27 Kasım 2015 Cuma

Deep web Nedir?

Deep web Nedir?

Deep web arama motorlarında görünmeyen sitelerin olusumudur.arama motorlarında bize gösterilen sadece %10′luk kısımdır %90’lık kısım Deep web’dir.Türkce karsılıgı “Derin İnternet” anlamına gelmektedir.bu olusuma girmesi oldukca  tehlikelidir.suan internetin 1.seviyesinde yasıyoruz.güvenli seviye dedikleri bu yerde bile yanlıs kullandıgımızda güvenli değildir.


deep web nedir

Sapkın,katil veyahut uyusturucu bagımlısı biri isen zaten her yer tehlikelidir.Bu tehlikenin sebebide sensindir.Deep web internetin 3.seviyesidir.Benim size kullanmanızı önermediğim yer 4.seviyedir.Darknet ve daha alt tabakalarıdır.Bu tabakadaki insanların coğu hackerdir.Kisisel serverleri üzerinden anlık web siteleri acarlar.Basit 1 kac html kodlu siteler üzerinden yayın yaparlar.

Deep web ile aslında istemediğiniz kadar bilgiye ücretsiz erisebilirsiniz.Ne merak ediyorsanız veyahut normal arama motorlarında bulamadıgınız seyleri arayıp bulabilirsiniz.Hemde istemediğiniz kadar bulabilirsiniz.

He ama ne yapmanız gerekmekte ? Sapıkların katillerin ve bu ilanları verenlerin sitesine girmeyin bu kadar basit.Oradan indirdiğiniz bir iceriği sanal bilgisayar üzerinden bir antivirüs ile taratmadan acmayın.

Yani suanki güvenli diye yutturdukları seviyedeki internet saglayıcıları bilgi kütüphanesi ise Deep web bilgi cennetidir.Sadece güvenliğini kendin saglamak zorundasın.

Yani ingilizceniz varsa ve bilincli bir insansanız Deep web size bilgi bakımından kolaylık saglar.Derin internete yani 4.seviye internete bulasmadıgınız sürece 3.derece Deep web’ide temiz bir sekilde kullandınız sürece risk altında değilsinizdir.

1 yorum: